Project aanmelden

Image for Project aanmelden

Vind jij, de maker van morgen, dat er nog veel meer verhalen verteld mogen worden over de techniek achter Nederland? En dat we enorm trots mogen zijn op het belangrijke werk dat we in de sector doen? Je bent van harte welkom om jouw verhalen en projecten met ons te delen!

Via dit platform ‘De Makers van Morgen’ laten wij (met jouw hulp) zien wat installatietechniek betekent voor iedereen in Nederland: voor onze relaties, stakeholders en het grote publiek. Via de social media kanalen van Techniek Nederland zoeken, vinden én verbinden we met #demakersvanmorgen installatieprofessionals, ondernemers en fans door heel Nederland die net als wij erg trots zijn op hoe we als sector bouwen aan een prettige, veilige en duurzame toekomst.

Dus deel de inspiratie! Samen met al die andere betrokken installatieprofessionals, partners en opdrachtgevers willen wij iedereen laten zien hoe wij Nederland helpen om te verduurzamen, zorgkosten naar beneden te dringen, Nederland in beweging te houden en te zorgen voor een veilige en comfortabele omgeving om in te wonen, werken, reizen, recreëren en leven.

 

Stuur je tip naar de redactie

Heb je een tip of suggestie, een nieuwsbericht of persbericht of iets anders waar we als sector extra trots op kunnen zijn? Geef het door via demakersvanmorgen@technieknederland.nl. De redactie neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.