Ondernemen

Of je zzp’er bent of dga: als zelfstandig ondernemer heb je veel op je bord. Acquisitie, inkoop, verkoop, planning, organisatie, materieel, administratie, subsidies, personeel en ga zo maar door. Vind dan maar eens tijd om niet alleen ín, maar ook áán je bedrijf te werken. Om vooruit te kijken, méér te bereiken. De Makers van Morgen helpen je daarbij, met content waar je wat aan hebt. Praktische tips en links, leerzame best practices, inspirerende voorbeelden en meer.

Over Ondernemen
Of je zzp’er bent of dga: als zelfstandig ondernemer heb je veel op je bord. Acquisitie, inkoop, verkoop, planning, organisatie, materieel, administratie, subsidies, personeel en ga zo maar door. Vind dan maar eens tijd om niet alleen ín, maar ook áán je bedrijf te werken. Om vooruit te kijken, méér te bereiken. De Makers van Morgen helpen je daarbij, met content waar je wat aan hebt. Praktische tips en links, leerzame best practices, inspirerende voorbeelden en meer. Kijk maar…

 

Over De Makers van Morgen
Het platform De Makers van Morgen is het imago- en inspiratieplatform van de technieksector in Nederland. Hier staan niet de techniek of de hardware centraal, maar de mensen die de techniek maken. Hun drijfveren, hun motivatie, creativiteit en hun ambities. Hier tref je verhalen met en over beginnend techniekstudenten en CEO’s. Ambitieuze starters en succesvolle groot-mkb’ers. Ambachtelijke monteurs en jonge tech-savvy ontwikkelaars. Die twee dingen gemeen hebben: hun liefde voor techniek, en hun drive om werk te doen dat ertoe doet. Dit zijn de Makers van Morgen.