‘Techniet of Techwel waar?’: sterke verhalen op Radio 10

De Makers van Morgen/‘Techniet of Techwel waar?’: sterke verhalen op Radio 10

Van 10 tot en met 17 februari laat Techniek Nederland van zich horen. Met een eigen radiospel op Radio 10 in het programma ‘Somertijd’ én bijna 150 keer onze promo-commercial. Want heel Nederland mag (nee: moet!) weten dat de leden van Techniek Nederland staan voor vakmanschap en kwaliteit en voor het duurzamer, veiliger en slimmer maken van je huis.

De sterkste techniekverhalen!

In het populaire en veelbeluisterde programma van Rob van Someren – dat vorige week nog de Gouden RadioRing won – spelen we in de week van 10 februari ‘s middags na 16:00 uur vijf dagen lang het radiospel ‘Techniet of Techwel waar?’. Daarin krijgen de luisteraars de soms ongelofelijke verhalen te horen die je als installateur in de praktijk meemaakt. Denk aan een bijna onmogelijke klus die je hebt geklaard, een ingewikkeld probleem dat je hebt opgelost of een grote of kleine ‘ramp’ die je hebt voorkomen. Vervolgens kunnen zij raden: is dat verhaal Techniet of Techwel waar?.

Heb jij zo’n mooi verhaal?

Een flink aantal sterke techniekverhalen hebben we al paraat. Heb jij ook nog zo’n bijzondere anekdote te vertellen, en wil jij daarmee op de radio? Geef het door via www.technieknederland.nl/sterkverhaal. Wordt jouw verhaal uitgekozen, dan belt Rob van Someren jou live in de uitzending op en kun jij je verhaal nog eens mooi toelichten. Let op: stuur je verhaal in vóór 1 februari.

Bestel & plak nu je autostickers

Met zoveel publiciteit wil jij als installateur de boot natuurlijk niet missen. Dus laat zien dat je lid van Techniek Nederland bent. Vermeld ons logo op je website, je bedrijfspand, je offertes en facturen. En natuurlijk op je bus(sen) en je andere wagenpark.

Vanwege de radiocampagne leveren we de bedrijfswagenstickers snel en simpel: vandaag besteld is volgende week in huis.

Techniek Nederland autosticker wit 40 x 13,5 cm bestel
Techniek Nederland autosticker wit 25 x 8,4 cm bestel
Techniek Nederland autosticker paars 40 x 13,5 cm bestel
Techniek Nederland autosticker paars 25 x 8,4 cm bestel

Liever zelf de bestickering regelen? Download ons logo en de richtlijnen voor het gebruik.

 

Heb jij ‘n tip voor deze rubriek? Stuur je suggestie naar demakersvanmorgen@technieknederland.nl!