Van onze leden
Hot news, projecten, updates en andere trotse berichten van onze leden. Dit zat er vers in onze redactiemailbox.

Croonwolter&dros lanceert Jord: fossielvrije warmte voor iedereen

Fossielvrije, schone warmte. Dat levert Jord, het nieuwe warmtebedrijf van Croonwolter&dros. ‘Door warmte en koude uit onze bodem of buitenlucht te benutten, levert Jord voor elk vastgoedproject de optimale warmte-oplossing, voor verduurzaming van de gebouwde omgeving’, zegt het bedrijf.

Met behulp van modulaire techniek installeren wij – uiteraard in overleg met jouw bouwteam – de installatie. Eenmaal gerealiseerd zorgen wij voor het onderhoud. Zoals is afgesproken. En dat met een langdurig en volledig duurzaam rendement. Bovendien staat Jord voor betrouwbaarheid, dankzij een professioneel landelijk realisatie- en serviceteam.

Jord komt voort uit Croonwolter&dros en bouwt voort op meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen, realiseren, exploiteren en financieren van duurzame warmte- en koude-installaties.

Mark van Wordragen, statutair directeur Croonwolter&dros
Mark van Wordragen, statutair directeur Croonwolter&dros, heeft vandaag de lancering van Jord aangekondigd. “Wij kunnen met onze oplossingen inspelen op de duurzame eisen en de behoeften van de gebruiker. Jord komt voort uit Croonwolter&dros en bouwt voort op meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen, realiseren, exploiteren en financieren van duurzame warmte- en koude-installaties. Daarbij zijn we onderdeel van TBI, wat staat voor continuïteit en betrouwbaarheid.”

Jord is buitengewoon

Edwin Normann, manager bij Jord: “Wij zijn dé specialist op het gebied van warmte. Jord betekent aarde. Want de missie van Jord is een schonere planeet voor toekomstige generaties. Jord levert duurzame energie voor iedereen: fossielvrije, duurzame warmte en koude. Door warmte en koude uit onze bodem of buitenlucht te benutten, levert Jord voor elk vastgoedproject de meest optimale warmte- en koude oplossingen. Bovendien is Jord onderdeel van een groot concern, waaruit we onze kennis en financiële draagkracht ontlenen. Deze combinatie van specialisme en onze achtergrond maakt ons uniek.”

Betrouwbaarheid voorop

Jord biedt ontwikkelaars, beleggers en bouwteamleiders met zekerheid de meest duurzame, betaalbare warmte-koude. Maar Jord bedient ook de eindgebruiker. “Jord heeft twee doelgroepen”, zegt Normann. “Primair zijn dat de opdrachtgevers, zoals gebouweigenaren, woningcorporaties en projectontwikkelaars. Maar ons eindproduct, duurzame warmte, leveren wij aan de klanten van onze klant. Dat zijn de huurders die in de woningen gaan wonen of de werknemers die de kantoren bezetten.”

Focus op de klant

Jord helpt meer doelgroepen te verduurzamen: “Ook voor huurders en eigenaren van woningen biedt Jord veel voordelen”, zegt Normann. “Doordat Jord deel  uitmaakt van een groot concern als Croonwolter&dros kunnen we aanvullende diensten leveren, zoals onderhoud. Je hoeft niet langer te zoeken naar de beste warmte-koude oplossing. Jord neemt je mee naar een duurzame toekomst.”

Geen gedoe

“We helpen bedrijven te ontzorgen en om de duurzaamheidsslag daadwerkelijk te maken”, meent Normann. “Ook maken we de transitie betaalbaar, zonder in te leveren aan betrouwbaarheid en comfort. Kortom: geen gedoe, zowel voor de opdrachtgever als de eindklant. We willen dat de klanten van Jord onze ambassadeurs worden. Dat is onze belangrijkste doelstelling. We willen dermate betrouwbaar en prettig zijn dat onze klanten zeggen: daar moet je zijn.”

Meer informatiewww.jord.energy 
Contactpersoon: Daisy van den Brand, Manager Marketing & Communicatie  daisy.vandenbrand@croonwolterendros.nl of 06-46345703

Heb jij ‘n tip voor deze rubriek? Stuur je suggestie naar demakersvanmorgen@technieknederland.nl!