Van onze leden
Hot news, projecten, updates en andere trotse berichten van onze leden. Dit zat er vers in onze redactiemailbox.

Leertouwer vervangt telecom-noodstroom zónder hickups

Leertouwer b.v. heeft met succes een belangrijk project afgerond in samenwerking met telecom-toeleverancier Benning. Voor een landelijk werkende telecomprovider verving het acht accu-noodstroomsystemen door Benning Enertronic Modular UPS-systemen.

Het project is zonder onderbreking van de operatie en binnen de gestelde planning opgeleverd. Daardoor voldeden beide partijen aan de hoge verwachtingen van hun opdrachtgever.

Het vervangen van UPS-(noodstroom)systemen is complex en uitdagend werk, waarbij zorgvuldige voorbereiding en uitvoering essentieel zijn. Leertouwer heeft laten zien dat zij over de vereiste expertise en ervaring beschikken om dergelijke projecten succesvol af te ronden. Door goede afstemming met Benning liep de overgang vlot en bleef de telecomprovider operationeel.

De Benning Enertronic Modular UPS-systemen hebben zich bewezen als betrouwbare en efficiënte oplossingen voor de telecomsector. Deze geavanceerde systemen zorgen voor een continue en betrouwbare stroomvoorziening, waardoor de netwerken zonder onderbreking kunnen werken.

Bron: Benning.

Heb jij ‘n tip voor deze rubriek? Stuur je suggestie naar demakersvanmorgen@technieknederland.nl!