Van onze leden
Hot news, projecten, updates en andere trotse berichten van onze leden. Dit zat er vers in onze redactiemailbox.

Van Dorp beheert en onderhoudt 125 panden van Gemeente Zoetermeer

Tijdens een officieel tekenmoment bij Van Dorp op vestiging Zoetermeer hebben Gerard Hegge (Vestigingsdirecteur Van Dorp) en Brian de Smaele (Contractmanager gemeente Zoetermeer) eind vorig jaar hun handtekeningen gezet onder de raamovereenkomst voor het duurzaam beheer en onderhoud van 125 gemeentelijke panden in Zoetermeer.

Brian de Smaele (rechts, Contractmanager Gemeente Zoetermeer) en Gerard Hegge (Vestigingsdirecteur Van Dorp Zoetermeer) ondertekenen de overeenkomst.

Van Dorp wordt hier verantwoordelijk voor het onderhoud van diverse werktuigkundige en elektrotechnische installaties, waaronder ook de drinkwaterbeveiliging, brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging en liften.

Onderhoud voor diverse Zoetermeerse panden

Deze overeenkomst is voortgekomen uit een Europese aanbesteding en heeft een looptijd van 4 jaar met de optie tot twee verlengingen van elk 2 jaar. Het gaat om panden binnen de sectoren ‘kantoor’, ‘sociaal’, ‘sport’ en ‘cultuur’.

“We zijn ontzettend trots op deze samenwerking, die onze sterke band met Zoetermeer verder bevestigt,” zegt Gerard Hegge. “Het is een eer dat onze vestiging in Zoetermeer deze opdracht mag uitvoeren, in een stad die zowel de thuisbasis is voor veel van onze medewerkers als de plek waar ons bedrijf is opgericht.”

Heb jij ‘n tip voor deze rubriek? Stuur je suggestie naar demakersvanmorgen@technieknederland.nl!