Leuk & leerzaam: Energie Theater krijgt vervolg op 21 november

De Makers van Morgen/Leuk & leerzaam: Energie Theater krijgt vervolg op 21 november

Heb jij de eerste editie gemist? Op 21 november kun je in de herkansing. Speciaal voor installateurs én particulieren met interesse in duurzaamheid is er de tweede uitvoering van het nu al legendarische ‘Energie Theater’.

Installateurs in het pluche van het theater: da’s bepaald geen alledaags beeld. Toch kozen de techneuten Patrick Schimmel, Dennis van der Meij en Henry Lootens er eind vorig jaar voor om in het theater een voorlichtingsavond te houden over duurzaamheid. Interessant voor particulieren. Maar zeker ook voor installateurs. Ze wonnen er zelfs de theaterprijs Gouden Giraffe mee! Vanwege het succes komt er nu een vervolg: op 21 november aanstaande om 20:00 uur in het Schaffelaar Theater in Barneveld.

Klanten meenemen

Doel van het Energie Theater is allereerst om particulieren voor te lichten over de mogelijkheden en keuzes in de energietransitie. Maar het is evengoed heel interessant voor installatiebedrijven die hun kennis over duurzame techniek willen vergroten. Installateurs kunnen ook hun klanten meenemen naar het theater om zo gezamenlijk tot de beste keuze komen.

Onafhankelijk

Tijdens de ‘voorstelling’ vertellen specialisten op het gebied van warmtepompen, zonnepanelen en opslagsystemen over de basisprincipes van deze technieken en over een goed stappenplan om een woning te verduurzamen. Bezoekers krijgen tijdens en na afloop van het college ruimschoots de gelegenheid voor vragen en volledig onafhankelijk advies.

Humor

Die informatie en advies vormen de essentie van het Energie Theater, maar alles wordt gebracht met een vleugje humor en entertainment. Dat maakt de avond extra leuk. De eerste voorstelling was met 550 bezoekers volledig uitverkocht. De voorverkoop voor de komende editie is inmiddels begonnen.

Kijk voor meer info en tickets direct bij het Energie Theater.

Heb jij ‘n tip voor deze rubriek? Stuur je suggestie naar demakersvanmorgen@technieknederland.nl!