Van onze leden
Hot news, projecten, updates en andere trotse berichten van onze leden. Dit zat er vers in onze redactiemailbox.

RTP Elektrotechniek gaat verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek Afferden

Sinds 3 mei gaat RTP Elektrotechniek BV uit Afferden, verder onder de vleugels van Hoppenbrouwers Techniek. Met ingang van 31 oktober gaat de naamsomzetting plaatsvinden naar Hoppenbrouwers Techniek Afferden. Een belangrijke mijlpaal tijdens de integratie naar één bedrijf. 

Krachten bundelen 

Al meer dan 100 jaar heeft RTP Elektrotechniek BV een stevige positie in de technische branche als installateur in de regio Gelderland. De 80 medewerkers werken dagelijks aan Elektrotechnische installatie in de utiliteit, industrie en panelenbouw. 

RTP Elektrotechniek is gevestigd in Afferden en de werkzaamheden lopen uiteen van het ontwerpen en installeren van elektrotechnische projecten tot het onderhouden van deze installaties. Deze vestiging heet per ommegaande Hoppenbrouwers Techniek Afferden. De huidige directie, Joop Gommers en Peter de Waal zullen de aankomende maanden hun werkzaamheden overdragen aan Paul Driessen. Paul Driessen is sinds 1995 werkzaam binnen RTP in de functie van Sr. Projectmanager en de laatste jaren ook als Hoofd Business Units. Met deze ervaring en kennis zal hij de rol als vestigingsleider Hoppenbrouwers Techniek Afferden op zich nemen en het vaste gezicht voor de vestiging worden.   

Paul Driessen, vestigingsleider Hoppenbrouwers Techniek Afferden: ‘’Strategisch gezien vind ik het een goede beslissing om aan te sluiten bij Hoppenbrouwers Techniek. Onze activiteiten, manier van werken en bedrijfscultuur sluiten goed op elkaar aan. Door onze krachten te bundelen kunnen we de activiteiten van Hoppenbrouwers Techniek uitbreiden in Gelderland. De vraag neemt toe om een compleet dienstenpakket aan te bieden. Nu kunnen we onze relaties sneller bedienen door integraal samen te werken met andere Hoppenbrouwers vestigingen. We kunnen in de toekomst naast elektrotechniek ook andere disciplines aanbieden zoals werktuigbouwkunde. Daarnaast blijven we als zelfstandige vestiging opereren en zorgt de aansluiting ervoor dat de voortgang, groei en de toekomst van onze medewerkers en ons bedrijf gewaarborgd blijven.’’ 

Lokale geworteldheid 

Lokale geworteldheid is al jaren één van de belangrijkste speerpunten van Hoppenbrouwers Techniek. Het staat aan de basis om de beste partner te zijn voor medewerkers, klanten en scholen. Henny de Haas, directeur Hoppenbrouwers Techniek: ‘’Met de aansluiting van RTP Elektrotechniek versterken we onze positie in de regio Gelderland. Zo kunnen we in deze regio klanten optimaal bedienen en beperken we de reisafstand van onze medewerkers. We vinden het belangrijk om zowel voor klanten als medewerkers lokaal geworteld te zijn. Zo kunnen we groeien en toch dichtbij blijven. Deze integratie sluit goed aan op onze wens om te groeien naar landelijke dekking. Er staat een sterk en enthousiast team en deze aansluiting is een mooie aanvulling voor ons bedrijf.” 

Over Hoppenbrouwers Techniek 

Hoppenbrouwers Techniek begon ruim 100 jaar geleden als eenmanszaak in Brabant en is inmiddels uitgegroeid tot een modern technisch dienstverlener met het Predicaat Koninklijk. Het bedrijf is de technisch dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Vanuit haar 19 vestigingen in heel Nederland ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Eén van de grootste succesfactoren zijn de medewerkers; zij staan altijd op één. Zij krijgen volop kansen om zich op uiteenlopende gebieden te ontwikkelen en er is veel aandacht voor werkplezier. Tenslotte zorgen tevreden medewerkers voor tevreden klanten.  

Kijk voor meer informatie op www.hoppenbrouwerstechniek.nl 

Heb jij ‘n tip voor deze rubriek? Stuur je suggestie naar demakersvanmorgen@technieknederland.nl!