Opinie

In de techniek werken enórm veel mensen met heldere meningen en briljante ideeën. Dat is mooi, want daarmee kunnen we elkaar scherp houden, inspireren en prikkelen. Sterker nog: naast techniek en innovaties helpen vooral scherpe geesten de sector vooruit! Daarom verzamelen en delen wij voor jou allerlei nuttige, uitdagende, opzwepende of soms wellicht zelfs licht schurende opinies. Wat vind jij?

Over Opinie
In en rond de techniek werken enórm veel mensen met heldere meningen en briljante ideeën. Dat is mooi, want daarmee kunnen we elkaar scherp houden, inspireren en prikkelen. Sterker nog: naast techniek en innovaties zijn het vooral scherpe geesten en heldere inzichten die de sector vooruit helpen! Daarom verzamelt en deelt De Makers van Morgen voor jou allerlei nuttige, uitdagende, opzwepende of soms wellicht zelfs licht schurende opinies. Wat vind jij?

 

Over De Makers van Morgen
Het platform De Makers van Morgen is het imago- en inspiratieplatform van de technieksector in Nederland. Hier staan niet de techniek of de hardware centraal, maar de mensen die de techniek maken. Hun drijfveren, hun motivatie, creativiteit en hun ambities. Hier tref je verhalen met en over beginnend techniekstudenten en CEO’s. Ambitieuze starters en succesvolle groot-mkb’ers. Ambachtelijke monteurs en jonge tech-savvy ontwikkelaars. Die twee dingen gemeen hebben: hun liefde voor techniek, en hun drive om werk te doen dat ertoe doet. Dit zijn de Makers van Morgen.